​Eurocamp 2024

Äntligen dags för Royal Rangers åttonde Europaläger...

Eurocamp24

Eurocamp 2024 börjar söndagen den 28:e juli 2024 och pågår till och med fredagen den 2:a augusti. Lägret med temat “You are/Du är” kommer äga rum på ett mycket stort lägerområde vid staden Veresegyhaz, nära Budapest i Ungern.

Resan till och från lägret kommer givetvis ta tid och vi planerar för att åka med en gemensam buss den 27 juli respektive 3 augusti.

Lägret är till för dig som är född 2012 eller tidigare, alltså du som går i eller ska gå i Äventyrar Rangers och uppåt. Du som är lite äldre, född 2005 eller tidigare kommer räknas som ledare och får möjlighet till några fler samlingar mm. Det gäller även medföljande föräldrar och anhöriga. Vi hoppas bli ett gott gäng som åker från Sverige och gör denna häftiga upplevelse tillsammans!

Utrustning och klädsel - Alla deltagare bär sitt eget lands RR-klädsel vid samlingarna. Om du saknar skjorta eller halsduk talar du med din ledare i god tid innan lägret. En detaljerad utrustningslista för kår och deltagare kommer senare.

Lägerprylar - Utöver det du tar med själv kommer varje deltagare under lägret få varsin läger T-shirt med årets tema, en lägerbok med program och sånger samt årets Eurocamp-märke att sy fast på skjortärmen.

Lägertorg - I varje lands läger finns ett lägertorg där det ordnas aktiviteter, workshops och lekar. Man kan även samla kår- och nationsstämplar hos de olika länderna. Lägertorgen präglas av den egna nationen och är därför en möjlighet till många spännande kulturella upplevelser.

Händer på lägret - Förutom lägertorgen och de fantastiska temasamlingarna (förmiddag i lägerbyn och på kvällen gemensamt vid stora scenen) händer mycket annat på lägret. Det anordnas bland annat turnering i fotboll och volleyboll, Ranger Run och för de äldre deltagarna (12 år och uppåt) finns även möjlighet att delta vid olika seminarier.

Det kommer bli riktigt, riktigt kul!

 

Du anmäler dig till din ledare senast den 16:e januari 2024.
Samtidigt betalar du en anmälningsavgift om 70 euro till din lokala kår.

Anmälningsavgiften är inte återbetalningsbar.

För familjemedlemmar 0-5 år krävs ingen avgift.

Varje deltagare ska registrera sig senast den 14 mars 2024 via ett pappersformulär som man får efter steg 1.
Registreringen organiseras av din lokala kår.

Slutgiltig betalning sker senast den 14 mars till din lokala kår/ledare.

För sen anmälan tillkommer extra kostnader men man kan anmäla sig ända fram till lägret börjar.

 

För mer inspiration och information se 

https://royalrangerseurocamp.net/

https://www.facebook.com/royalrangerseurocamp

 

svenskaroyalrangers.se använder cookies, till exempel för att hålla reda på om du är inloggad.