18-22 juni deltar SRR på Nyhemsveckan som en del av intressegrupperna på eftermiddagarna måndag till torsdag. Vi behöver vara några ledare som hjälps åt med att vara på plats och ge barnen en stund av meningsfull tid tillsammans med varandra och med Gud. Samtidigt visar vi vad vi gör i RR. Hör av dig med ditt intresse av att vara med till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. .
 
RR på Nyhem
 
Förutom att hjälpa Nyhemsveckan med en av barnaktiviteterna är det också ett tillfälle att informera om och marknadsföra Royal Rangers till barn, föräldrar och nyfikna.
 
Barnen delas in i grupper i patrullstorlek, som går runt på ett antal stationer där de får prova på saker vi gör i Royal Rangers.
 
Exempel på stationer är samarbetsövningar, lek, hantverk, andakt och att få se hur det kan se ut på en hajkplats med militärtält och hajkkök.
 
Vi behöver hjälpas åt med med detta, och alla RR-ledare och utmanare är välkomna att hjälpa till.
Karusell med slänggungor
 
Det kan handla om att hålla i en station, till exempel att instruera om ett hantverk, att snurra på en karusell, eller att leda en lek.

Det kan också handla om att följa en grupp runt och besöka de olika stationerna.
 
Det brukar vara två aktivitetspass varje eftermiddag, på ca 2 timmar vardera. Man kan teckna sig för att hjälpa till enstaka pass, så det behöver inte bli alltför arbetsamt eller tidskrävande om vi är många som hjälps åt.
 

svenskaroyalrangers.se använder cookies, till exempel för att hålla reda på om du är inloggad.